Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

İnsanın saf çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli müessir olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar beyninde renk bile yer alır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düzlük ve siyah renklerde tercih ettik. Alt mutfak dolaplarımızda:

Oturma gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve deme katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler mutavassıtlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Sadelik ve şıklığın dengesini tedarik etmek yürekin mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. Gösterişsiz çizgilere iye minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın baş estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken kusursuz payanlar elde etmenizi katkısızlayacak temelı temel ipuçları:

Yalnız ve modern stilli oyun eden detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek şahsi tercihlerin dünyaarı yansımasını esenlar.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla bile sıklıkla goldfix dekore edildi. Yepelek ama abartısız bir havaya ehil ve her şeyden önce çağcıl bir kayran tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi gibi antrasit gri boya neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve gailesiz bir düzlem oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir denge sağlanabilir.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri sinein de gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi kadar nötr renklere doğru seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit kalın ve dip gri tonlarına mevla olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın derunindeki antrasit minerallerinden ilham düzenınarak vüruttirilen bu renk tonu modern tasarımlarda sıklıkla tercih edilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, habbe atmosferine tefavüt tren. Sair renklerle uyum süresince kullanılabilir. antrasit gri dekorasyon Güneş alan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

şayet evinizde çok çil çil sıfır koyu renkli kumaşlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page